Formirana Radna grupa za analizu kretanja na tržištu

Bez autora
Dec 30 2010

Vlada Republike Srbije formirala je danas Radnu grupu koja će analizirati dešavanja i eventualne poremećaje na tržištu. Ta radna grupa po potrebi će predlagati određene mere o kojima će Vlada automatski odlučivati na svojim sednicama kako bi odmah mogla da reaguje.Radnu grupu vodiće Ministarstvo trgovine i usluga, a u njoj će biti i predstavnici Ministarstva finansija, poreske i carinske uprave, Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Zavoda za mere i dragocene metale...

Formirana Radna grupa za analizu kretanja na tržištuVlada Republike Srbije formirala je danas Radnu grupu koja će analizirati dešavanja i eventualne poremećaje na tržištu.

Ta radna grupa po potrebi će predlagati određene mere o kojima će Vlada automatski odlučivati na svojim sednicama kako bi odmah mogla da reaguje. Radnu grupu vodiće Ministarstvo trgovine i usluga, a u njoj će biti i predstavnici Ministarstva finansija, poreske i carinske uprave, Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Zavoda za mere i dragocene metale. Radna grupa za analizu kretanja na tržištu pratiće dnevna kretanja na tržištu.

Tržište nafte i derivata čini značajan segment ukupnih kretanja na tržištu Srbije, a u 2010. godini je to bio segment sa koga su dolazili značajni pritisci na ukupan nivo cena i na slabljenje dinara, i ukupno negativnije rezultate nego što bi to mogli da budu u privredi Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik