Potpisan Sporazum o saradnji između NIS-a i Grada Niša

Bez autora
Sep 01 2010

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko i gradonačelnik Grada Niša Miloš Simonović potpisali su Sporazum o socijalnoj i ekonomskoj saradnji. Potpisivanjem ovog Sporazuma, NIS i grad Niš započeli su zajedničko strateško delovanje na teritoriji ovog grada. U cilju unapređenja života u lokalnoj zajednici, NIS će kao društveno odgovorna kompanija u okviru svog programa Saradnja radi razvoja, podržati nameru grada Niša da obezbedi građanima kvalitetniji život, bolji standard i uslove za napredak. NIS, kao i svaka druga uspešna kompanija, posebnu pažnju posvećuje unapređenju kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Za NIS je primena principa socijalne odgovornosti biznisa, preduslov za ostvariranje efikasnosti u poslovanju i dostizanju statusa najrespektabilnije kompanije na Balkanu u oblasti proizvodnje i prometa nafte i naftnih derivata...

Potpisan Sporazum o socijalno-ekonomskoj saradnji između NIS-a i Grada NišaGeneralni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko i gradonačelnik Grada Niša Miloš Simonović potpisali su Sporazum o socijalnoj i ekonomskoj saradnji.

Potpisivanjem ovog Sporazuma, NIS  i grad Niš započeli su zajedničko strateško delovanje na teritoriji ovog grada.

U cilju unapređenja života u lokalnoj zajednici, NIS će kao društveno odgovorna kompanija u okviru svog programa Saradnja radi razvoja, podržati nameru grada Niša da obezbedi građanima kvalitetniji život, bolji standard i uslove za napredak.

NIS, kao i svaka druga uspešna kompanija, posebnu pažnju posvećuje unapređenju kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Za NIS je primena principa socijalne odgovornosti biznisa, preduslov za ostvariranje efikasnosti u poslovanju i dostizanju statusa najrespektabilnije kompanije na Balkanu u oblasti proizvodnje i prometa nafte i naftnih derivata.

U okviru strateške saradnje sa NIS-om, Grad Niš je odredio prioritete, pa se među projektima i manifestacijama koje će Kompanija podržati nalaze: Nišvil džez festival, Narodno pozorište u Nišu i Ženski rukometni klub NAISA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik