Proglašeni dobitnici nagrade VIRTUS za 2013.

Bez autora
Jan 19 2014

Na svečanoj ceremoniji u hotelu Hajat Beograd proglašeni su dobitnici nagrada VIRTUS za korporativnu filantropiju za akcije i programe koji su sprovedeni tokom 2013. godine. NIS je dobitnik prestižne VIRTUS nagrade za korporativnu filantropiju. Glavnu nagradu za doprinos na nacionalnom nivou, generalnom direktoru NIS-a Kirilu Kravčenku uručio je Majkl Devenport, ambasador delegacije Evropske Unije u Srbiji. Kompaniju NIS je za priznanje nominovalo Udruženje za lokalni razvoj iz Kamenice za finansijsku podršku lokalnim zajednicama u kojima NIS posluje kroz program društveno odgovornog poslovanja pod nazivom "Saradnja radi razvoja" kroz koji je NIS u 2103. godini podržao 145 projekata. Takođe i za program podrške nauci i obrazovanju "Energija znanja", kao i akciju korporativne filantropije u kojoj su zaposleni i kompanija zajedno prikupili sredstava za kupovinu 23 CTG aparata koji su raspoređeni u porodilišta širom Srbije.

Proglašeni dobitnici nagrade VIRTUS za 2013.Na svečanoj ceremoniji u hotelu Hajat Beograd proglašeni su dobitnici nagrada VIRTUS za korporativnu filantropiju za akcije i programe koji su sprovedeni tokom 2013. godine.

NIS je dobitnik prestižne VIRTUS nagrade za korporativnu filantropiju. Glavnu nagradu za doprinos na nacionalnom nivou, generalnom direktoru NIS-a Kirilu Kravčenku uručio je Majkl Devenport, ambasador delegacije Evropske Unije u Srbiji.

Kompaniju NIS je za priznanje nominovalo Udruženje za lokalni razvoj iz Kamenice za finansijsku podršku lokalnim zajednicama u kojima NIS posluje kroz program društveno odgovornog poslovanja pod nazivom "Saradnja radi razvoja" kroz koji je NIS u 2103. godini podržao 145 projekata. Takođe i za program podrške nauci i obrazovanju "Energija znanja", kao i akciju korporativne filantropije u kojoj su zaposleni i kompanija zajedno prikupili sredstava za kupovinu 23 CTG aparata koji su raspoređeni u porodilišta širom Srbije.

Nagrade su dodeljene u osam kategorija. Pored glavne nagrade za doprinos na nacionalnom nivou koja je pripala NIS-u, Eurobank a.d. je osvojio nagradu za doprinos lokalnoj zajednici, Slobodna zona Pirot za malo i srednje preduzeće, Telekom Srbija za dugoročno partnerstvo između profitnog i neprofitnog sektora, Delta holding za doprinose socijalnom uključivanju, koncern "Bambi" za najinovativniji projekat, Banka Inteza za volontiranje i Ekapija za medijski doprinos.

Tradicionalne godišnje VIRTUS nagrade dodeljene su sedmi put kao priznanje kompanijama koje su tokom 2013. godine najviše doprinele opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik