Promocija bh. privrede na konferenciji u Dubaiju

Bez autora
Jan 25 2018

Direktor Agencije za unapređenje stranih investicija BiH Gordan Milinić razgovarao je s predsjednikom Vanjskotrgovinske komore BiH Ahmetom Egrilićem o zajedničkom učešću dvije institucije na godišnjoj Investicionoj konferenciji u Dubaiju koja se održava od 9. do 11. aprila 2018. godine.Učešće na konferenciji predstavlja značajne mogućnosti za promociju Bosne i Hercegovine i njene privrede, kao i za pronalazak potencijalnih investitora. Investiciona konferencija okuplja predstavnike 140 zemalja, međunarodnu investicionu zajednicu, kompanije lidere iz cijelog svijeta iz IT i metalnog sektora, turizma, energetike, građevinarstva, proizvodnje hrane, farmaceutske industrije...

Promocija bh. privrede na konferenciji u DubaijuDirektor Agencije za unapređenje stranih investicija BiH Gordan Milinić razgovarao je s predsjednikom Vanjskotrgovinske komore BiH Ahmetom Egrilićem o zajedničkom učešću dvije institucije na godišnjoj Investicionoj konferenciji u Dubaiju koja se održava od 9. do 11. aprila 2018. godine.

Učešće na konferenciji predstavlja značajne mogućnosti za promociju Bosne i Hercegovine i njene privrede, kao i za pronalazak potencijalnih investitora.

Investiciona konferencija okuplja predstavnike 140 zemalja, međunarodnu investicionu zajednicu, kompanije lidere iz cijelog svijeta iz IT i metalnog sektora, turizma, energetike, građevinarstva, proizvodnje hrane, farmaceutske industrije, investitore, donosioce odluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik