Saradnja Beograda i Pekinga

Bez autora
Sep 11 2013

Privredna komora Beograda i Kinesko-evropska asocijacija za tehničku i ekonomsku saradnju (CEATEC) potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji. Sporazum je u Pekingu, u ime Privredne komore Beograda, potpisao potpredsednik Slobodan Unković. Sporazum predstavlja nadogradnju odličnih postojećih političkih i prijateljskih veza Kine i Srbije i potpisan je u cilju produbljivanja ekonomske saradnje dveju zemalja, a prevashodno provezivanju privreda dva grada, Pekinga - Beograda. Potpredsednik CEATEC Asocijacije najavio je da će kineski privrednici, koji su zainteresovani za ulaganje u razne oblasti, kao što su: obnovljivi izvori energije, poljoprivreda, proizvodnja, IT sektor i turizam, posetiti Beograd i Privrednu komoru Beogradu do kraja godine u sklopu zvanične privredne delegacije.

Saradnja Beograda i PekingaPrivredna komora Beograda i Kinesko-evropska asocijacija za tehničku i ekonomsku saradnju (CEATEC) potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Sporazum je u Pekingu, u ime Privredne komore Beograda, potpisao potpredsednik Slobodan Unković.

Sporazum predstavlja nadogradnju odličnih postojećih političkih i prijateljskih veza Kine i Srbije i potpisan je u cilju produbljivanja ekonomske saradnje dveju zemalja, a prevashodno provezivanju privreda dva grada, Pekinga - Beograda.

Potpredsednik CEATEC Asocijacije najavio je da će kineski privrednici, koji su zainteresovani za ulaganje u razne oblasti, kao što su: obnovljivi izvori energije, poljoprivreda, proizvodnja, IT sektor i turizam, posetiti Beograd i Privrednu komoru Beogradu do kraja godine u sklopu zvanične privredne delegacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik