Slovenija značajan investitor u BiH

Bez autora
Jan 10 2018

Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda i novoimenovani slovenački ambasador u BiH Zorica Bukinac konstatovali su danas da je Slovenija jedan od značajnih donatora i investitora u BiH. Bevanda je poželio Bukinčevoj uspješan rad u BiH, izrazivši očekivanja da će tokom njenog mandata biti više investicija i privredne saradnje, saopšteno je iz Ministarstva finansija i trezora. Ona je istakla da Slovenija podržava BiH na njenom evropskom putu i da je spremna pomoći u procesu evropskih integracija. Na sastanku je bilo riječi o političkim temama i procesu evropskih integracija, sa posebnim naglaskom na nastavak sprovođenja reformi, radi ubrzanja puta BiH ka EU.

Slovenija značajan investitor u BiHMinistar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda i novoimenovani slovenački ambasador u BiH Zorica Bukinac konstatovali su danas da je Slovenija jedan od značajnih donatora i investitora u BiH.

Bevanda je poželio Bukinčevoj uspješan rad u BiH, izrazivši očekivanja da će tokom njenog mandata biti više investicija i privredne saradnje, saopšteno je iz Ministarstva finansija i trezora.

Bukinčeva je istakla da Slovenija podržava BiH na njenom evropskom putu i da je spremna pomoći u procesu evropskih integracija.

Na sastanku je bilo riječi o političkim temama i procesu evropskih integracija, sa posebnim naglaskom na nastavak sprovođenja reformi, radi ubrzanja puta BiH ka EU.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik