Usvojeno nekoliko predloga zakona

Bez autora
Mar 24 2011

Vlada Republike Srbije danas je usvojila Predlog zakona o potvrđivanju finansijskog ugovora Koridor 10 autoput (E80) faza 1 između Republike Srbije i Evropske investicione banke (EIB). Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o garanciji EPS elektronska brojila između Republike Srbije i Evropske investicione banke (EIB) i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Međunarodnog krivičnog suda o izvršenju kazni Međunarodnog krivičnog suda. Na današnjoj sednici usvojena je Strategija razvoja slobodnih zona u Srbiji za period od 2011. do 2016. godine, kao i Strategija o HIV infekciji i AIDS-u. Doneta je i Uredba o sprovođenju evakuacije, kao i Uredba o vršenju verske službe u Vojsci Srbije.

Usvojeno nekoliko predloga zakonaVlada Republike Srbije danas je usvojila Predlog zakona o potvrđivanju finansijskog ugovora Koridor 10 autoput (E80) faza 1 između Republike Srbije i Evropske investicione banke (EIB).

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o garanciji EPS elektronska brojila između Republike Srbije i Evropske investicione banke (EIB) i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Međunarodnog krivičnog suda o izvršenju kazni Međunarodnog krivičnog suda.

Na današnjoj sednici usvojena je Strategija razvoja slobodnih zona u Srbiji za period od 2011. do 2016. godine, kao i Strategija o HIV infekciji i AIDS-u. Doneta je i Uredba o sprovođenju evakuacije, kao i Uredba o vršenju verske službe u Vojsci Srbije.

Vlada je danas obrazovala Savet za populacionu politiku koji će biti zadužen za predlaganje mera u cilju unapređenja populacione politike.

Na sednici je usvojen Zaključak o konstituisanju izvršne vansudske hipoteke prvog reda na nepokretnostima u izgradnji, po osnovu ugovora o zajedničkoj izgradnji na lokaciji kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" u Beogradu, između Republike Srbije i Građevinske direkcije Srbije DOO.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik