Vlada izdvojila sredstva za naknadu štete od nepogoda

Bez autora
Aug 19 2010

Vlada Srbije odlučila je danas da iz budžetske rezerve izdvoji osam miliona dinara za naknadu štete izazvane elementarnim nepogodama na teritoriji opština Gornji Milanovac, Lučani i Sremska Mitrovica.Vlada Srbije je formirala radnu grupu čiji je zadatak da u što kraćem roku predloži rešenje kako finansijski da pomogne građanima na Kosovu i Metohiji. Na današnjoj sednici Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju konvencije o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primene biologije i medicine.

Vlada izdvojila sredstva za naknadu štete od nepogodaVlada Srbije odlučila je danas da iz budžetske rezerve izdvoji osam miliona dinara za naknadu štete izazvane elementarnim nepogodama na teritoriji opština Gornji Milanovac, Lučani i Sremska Mitrovica.

Kako se navodi u saopštenju, Vlada Srbije je formirala radnu grupu čiji je zadatak da u što kraćem roku predloži rešenje kako finansijski da pomogne građanima na Kosovu i Metohiji.

Na današnjoj sednici Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju konvencije o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primene biologije i medicine.

Usvojen je i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o duvanu, kao i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Republike Kipar o socijalnoj sigurnosti.

Usvojen je i zaključak kojim se utvrđuje da određeni projekti ispunjavaju uslove za realizaciju u skladu sa Zakonom o podsticanju građevinske industrije Srbije u uslovima ekonomske krize.

Usvojene su izmene i dopune nekoliko uredbi iz oblasti poljoprivrede.

Vlada Srbije imenovala je guvernera Narodne banke Srbije Dejana Šoškića za guvernera Republike Srbije u Međunarodnom monetarnom fondu, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik