Vlada RS sutra o izvršenju budžeta za 2010. godinu

Bez autora
May 26 2011

Vlada Republike Srpske trebalo bi sutra da razmatra Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta RS od 1. januara do 31. decembra 2010. godine. Na sjednici će biti razmatran Konsolidovani izvještaj o investiranju javnih sredstava od 1. januara do 31. decembra 2010. godine i Informacija o predmetima priznanja stranih sudskih odluka pred sudovima u RS, sa prijedlogom zaključka. Ministri će razmatrati Informaciju o stanju u oblasti telekomunikacija u RS, sa prijedlogom zaključka, kao i Informaciju o Projektu "Jačanje lokalne samouprave", sa prijedlogom zaključka. Na dnevnom redu je i Informacija o utrošku novčane pomoći udruženjima od javnog interesa za 2010. godinu, sa Analizom budžetskih zahtjeva za 2011. godinu, te Informacija o problemima u radu Upravnog odbora Agencije za bezbjednost hrane BiH.

Vlada RS sutra o izvršenju budžeta za 2010. godinuVlada Republike Srpske trebalo bi sutra da razmatra Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta RS od 1. januara do 31. decembra 2010. godine.

Na sjednici će biti razmatran Konsolidovani izvještaj o investiranju javnih sredstava od 1. januara do 31. decembra 2010. godine i Informacija o predmetima priznanja stranih sudskih odluka pred sudovima u RS, sa prijedlogom zaključka.

Ministri će razmatrati Informaciju o stanju u oblasti telekomunikacija u RS, sa prijedlogom zaključka, kao i Informaciju o Projektu "Jačanje lokalne samouprave", sa prijedlogom zaključka, saopšteno je iz Vlade RS.

Na dnevnom redu je i Informacija o utrošku novčane pomoći udruženjima od javnog interesa za 2010. godinu, sa Analizom budžetskih zahtjeva za 2011. godinu, te Informacija o problemima u radu Upravnog odbora Agencije za bezbjednost hrane BiH.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova, a konferencija za novinare za 13.00 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik