Vlada usvojila više Uredba i Pregloga zakona

Bez autora
Dec 29 2010

Vlada Republike Srbije danas je usvojila Predlog zakona o završnom računu budžeta Republike Srbije za 2009. godinu i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.Na današnjoj sednici usvojen je Akcioni plan za ispunjavanje preporuka iz Izveštaja Evropske komisije o napretku za 2010. godinu radi ubrzanja sticanja statusa kandidata za članstvo u EU.

Vlada usvojila više Uredba i Pregloga zakonaVlada Republike Srbije danas je usvojila Predlog zakona o završnom računu budžeta Republike Srbije za 2009. godinu i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

Na današnjoj sednici usvojen je Akcioni plan za ispunjavanje preporuka iz Izveštaja Evropske komisije o napretku za 2010. godinu radi ubrzanja sticanja statusa kandidata za članstvo u EU.

Vlada je donela Uredbu o slobodnom uvozu nafte i naftnih derivata od 1. januara 2011. godine i odluku o slobodnom formiranju cena naftnih derivata na domaćem tržištu, kao i Uredbu o utvrđivanju programa inovacione delatnosti za 2011. godinu.

Usvojen je i revidirani Memorandum o budžetu i ekonomskoj politici za 2011. godinu sa projekcijama za 2012. i 2013. godinu.

Vlada je usvojila i Zaključak o podnošenju kandidature Republike Srbije za članstvo u Komitetu za svetsku baštinu Unesko, za period od 2011. do 2015. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik