Zaječar dobio biznis sertifikat

Bez autora
Apr 14 2011

Zaječar je 13 opština u Srbiji koja je dobila sertifikat „opština sa povoljnim poslovnim okruženjem“ koju dodeljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), a u skladu sa kriterijumima koji važe u EU. U proces sertifikacije Zaječar je ušao decembra 2009. godine, a od 100 odsto postavljenih kriterijuma ispunio je 82,5 odsto.Kao najpozitivnije mere koje je Zaječar preduzeo su upravljanje podacima potrebnim potencijalnim investitorima, priprema i pružanje informacija o lokalnom ekonomskom razvoju i postojanje raznovrsnih baza podataka koje zaposleni redovno ažuriraju.

Zaječar dobio biznis sertifikatZaječar je 13 opština u Srbiji koja je dobila sertifikat „opština sa povoljnim poslovnim okruženjem“ koju dodeljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), a u skladu sa kriterijumima koji važe u EU.

U proces sertifikacije Zaječar je ušao decembra 2009. godine, a od 100 odsto postavljenih kriterijuma ispunio je 82,5 odsto.

Kao najpozitivnije mere koje je Zaječar preduzeo su upravljanje podacima potrebnim potencijalnim investitorima, priprema i pružanje informacija o lokalnom ekonomskom razvoju i postojanje raznovrsnih baza podataka koje zaposleni redovno ažuriraju.

Interaktivni gradski web portal se podrazumeva kao neophodan standard.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik