Otvoren novi most preko Zapadne Morave

Bez autora
Aug 22 2010

Prvi potpredsednik-zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je novi most preko Zapadne Morave koji povezuje centar Čačka sa naseljem Ljubić. Most je dug 160 metara i sastoji se od dva odvojena dela izgrađena sa obe strane starog železničkog mosta. Kada budu izgrađeni moderni prilazi, novi betonski most će znatno poboljšati saobraćajne prilike u gradu. U dogledno vreme biće urađene i dve započete deonice budućeg autoputa koji od Beograda vodi prema Čačku i dalje. Ovakvim gradnjama ne samo da dobijamo savremenu infrastrukturu, nego i upošljavamo mnoge domaće firme. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sa gradonačelnikom Čačka Velimirom Stanojevićem potpisao i Protokol o kupovini šest vozila za potrebe Policijske uprave Čačak i obezbeđivanju finansijskih sredstava za rekonstrukciju i dogradnju video-nadzora na gradskim raskrsnicama. Zakon o bezbednosti saobraćaja prvi put predviđa da se deo novca od kazni za saobraćajne prekršaje usmeri lokalnim samoupravama za unapređenje ukupne bezbednosti.

Otvoren novi most preko Zapadne MoravePrvi potpredsednik-zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je novi most preko Zapadne Morave koji povezuje centar Čačka sa naseljem Ljubić.

Most je dug 160 metara i sastoji se od dva odvojena dela izgrađena sa obe strane starog železničkog mosta. Kada budu izgrađeni moderni prilazi, novi betonski most će znatno poboljšati saobraćajne prilike u gradu.

U dogledno vreme biće urađene i dve započete deonice budućeg autoputa koji od Beograda vodi prema Čačku i dalje.

Ovakvim gradnjama ne samo da dobijamo savremenu infrastrukturu, nego i upošljavamo mnoge domaće firme.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sa gradonačelnikom Čačka Velimirom Stanojevićem potpisao i Protokol o kupovini šest vozila za potrebe Policijske uprave Čačak i obezbeđivanju finansijskih sredstava za rekonstrukciju i dogradnju video-nadzora na gradskim raskrsnicama.

Zakon o bezbednosti saobraćaja prvi put predviđa da se deo novca od kazni za saobraćajne prekršaje usmeri lokalnim samoupravama za unapređenje ukupne bezbednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik