Čačanska i italijanska firma zajedno proizvode kotlove

Bez autora
Jul 20 2010

Čačanska firma "Progres Inženjering" potpisala je protokol sa italijanskom firmom "I.Var" o zajedničkoj proizvodnji i prodaji industrijskih kotlova. Proizvodnja kotlova sa italijanskom firmom počeće u septembru ove godine. Iz Čačka će dolaziti 51 odsto proizvedenih kotlova oni će imati status srpskog proizvoda.Kotlovi koje je pre 20 godina konstruisala i proizvela firma "Progres Inženjering" prodavaće se u 72 zemlje u kojima italijanska firma ima prodajnu mrežu, kao i u Rusiji i Belorusiji sa kojima Srbija ima sporazum o carinskim olakšicama.

Čačanska i italijanska firma zajedno proizvode kotloveČačanska firma "Progres Inženjering" potpisala je protokol sa italijanskom firmom "I.Var" o zajedničkoj proizvodnji i prodaji industrijskih kotlova.

Kako je kazao suvlasnik čačanske firme Nikola Ćosović,  proizvodnja kotlova sa italijanskom firmom počeće u septembru ove godine.

- Iz Čačka će dolaziti 51 odsto proizvedenih kotlova oni će imati status srpskog proizvoda - kazao je on i dodao da će se kotlovi koje je pre 20 godina konstruisala i proizvela firma "Progres Inženjering" prodavati u 72 zemlje u kojima italijanska firma ima prodajnu mrežu, kao i u Rusiji i Belorusiji sa kojima Srbija ima sporazum o carinskim olakšicama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik