Elektronske vize za Egipat

Bez autora
Jan 10 2011

Ambasada Arapske Republike Egipat je u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Republike Srbije omogućila dobijanje elektronskih viza turistima koji putuju u Egipat, počev od 3. decembra 2010. godine.Za izdavanje elektronskih viza potreban je pasoš koji važi najmanje 6 meseci, dve fotografije sa belom pozadinom formata 4 x 6 cm, sve potrebne informacije treba da budu popunjene u formularu prijave i zahtev sa tačnim informacijama potpisan od strane podnosioca. Za izdavanje viza potrebna su tri radna dana.

Elektronske vize za EgipatAmbasada Arapske Republike Egipat je u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Republike Srbije omogućila dobijanje elektronskih viza turistima koji putuju u Egipat, počev od 3. decembra 2010. godine.

Za izdavanje elektronskih viza potreban je pasoš koji važi najmanje 6 meseci, dve fotografije sa belom pozadinom formata 4 x 6 cm, sve potrebne informacije treba da budu popunjene u formularu prijave i zahtev sa tačnim informacijama potpisan od strane podnosioca.

Za izdavanje viza potrebna su tri radna dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik