Executive Group PR agencija godine

Bez autora
Jun 04 2010

Agencija Executive Group po treći put je osvojila prestižnu nagradu za Agenciju godine koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću. Nagrađena su četiri, od ukupno osam projekata koji su ušli u finale ovogodišnjeg konkursa Priznanje, a koje je Executive Group realizovao sa svojim klijentima u protekoj godini.Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je pojedincima i organizacijama godišnja Priznanja za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću na tradicionalnom skupu stručnjaka iz ove oblasti Prijem.

Executive Group PR agencija godineAgencija Executive Group po treći put je osvojila prestižnu nagradu za Agenciju godine koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću.

Nagrađena su četiri, od ukupno osam projekata koji su ušli u finale ovogodišnjeg konkursa Priznanje, a koje je Executive Group realizovao sa svojim klijentima u protekoj godini.

Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je pojedincima i organizacijama godišnja Priznanja za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću na tradicionalnom skupu stručnjaka iz ove oblasti Prijem.

Agencija Executive Group odnela je i ove godine pobedu u kategoriji „Agencija godine“, čime je potvrdila titulu koju je osvojila 2007. i 2009. godine, kao i Priznanja za četiri projekta u tri kategorije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik