"Hjundai Beograd" povećao prodaju za 33 odsto

Bez autora
Jan 10 2011

Kompanija "Hjudai auto Beograd" je u 2010. godini imala 2.525 kupaca i povećala je prodaju za 33 odsto u odnosu na prethodnu godinu, čime se pozicinirala na četvrto mesto po prodaji među uvoznim automobilskim markama u Srbiji.Porast prodaje od 33 odsto u uslovima globalne ekonomske krize i, pre svega, velike krize auto industrije potvrđuje da "Hjundai" ne odustaje od svojih ambicioznih planova. "Hjundai" je prethodnih godina uveo program "Five Years Triple care", koji obuhvata pet godina garancije na automobil, pet godina dvdesetčetvoročasovne asistencije na putu svih sedam dana i pet godina besplatnih godišnjih preventivnih pregleda vozila.

Kompanija "Hjudai auto Beograd" je u 2010. godini imala 2.525 kupaca i povećala je prodaju za 33 odsto u odnosu na prethodnu godinu, čime se pozicinirala na četvrto mesto po prodaji među uvoznim automobilskim markama u Srbiji.

Porast prodaje od 33 odsto u uslovima globalne ekonomske krize i, pre svega, velike krize auto industrije potvrđuje da "Hjundai" ne odustaje od svojih ambicioznih planova.

"Hjundai" je prethodnih godina uveo program "Five Years Triple care", koji obuhvata pet godina garancije na automobil, pet godina dvdesetčetvoročasovne asistencije na putu svih sedam dana i pet godina besplatnih godišnjih preventivnih pregleda vozila.

"Hjundai auto Beograd" je ovlašćeni distributer "hjundai" automobila za Srbiju, na čijem tržištu je prisutan od 2002. godine.

Za sva vozila daje garanciju od pet godina ili 100.000 pređenih kilometara, kao i šest godina garancije na koroziju.

"Hjundai motor korporacija" je osnovana 1967. godine, a septembra 2000. prerasla je u "Hjundai-Kia automotiv grupu", zapošljava više od 68.000 ljudi širom sveta, a vozila prodaje u 193 države posredstvom više od 5.000 zvaničnih distributera i salona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik