Izabrani ekološki projekti koje će pomoći država

Bez autora
Aug 01 2011

Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Srbije saopštilo je danas da je izabralo 52 projekta nevladinih organizacija iz oblasti ekologije koje će sufinansirati u 2011. godini sa ukupno 15 miliona dinara. Na Konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine u 2011. stiglo je ukupno 376 prijava.Vrednost svih projekata na konkursu za koje je tražen novac od Ministarstva životne sredine iznosila je 156,3 miliona dinara, što je dest puta više od određenih sredstava iz budžeta.

Izabrani ekološki projekti koje će pomoći državaMinistarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Srbije saopštilo je danas da je izabralo 52 projekta nevladinih organizacija iz oblasti ekologije koje će sufinansirati u 2011. godini sa ukupno 15 miliona dinara.

U saopštenju se navodi da je na Konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine u 2011. stiglo ukupno 376 prijava.

Vrednost svih projekata na konkursu za koje je tražen novac od Ministarstva životne sredine iznosila je 156,3 miliona dinara, što je dest puta više od određenih sredstava iz budžeta.

Iz Ministarstva je istaknuto da su projekti birani i prema principima regionalne zastupljenosti, a vodilo se računa da se ne prihvate projekti organizacija i udruženja koje su u prethodnoj godini dobile finansijsku podršku, a još nisu ispunile ugovorne obaveze ili ta saradnja nije bila na zadovoljavajućem nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik