Kamata na štednju u švajcarskim francima udvostručena

Bez autora
Jul 01 2010

Komercijalna banka nudi dvostruko više kamate svim svojim štedišama koji joj svoje uloge u švajcarskim francima povere na štednju u periodu od 1. jula do 30. septembra 2010. godine. Ova oročena štednja je, u slučaju potrebe, dostupna klijentima i pre isteka roka oročenja, sa kamatom koja važi za najpovoljniji rok do trenutka razoročenja.Kao dodatnu povoljnost, Komercijalna banka banka će štedišama koji se odluče da oroče svoja sredstva u iznosu protivvrednosti od minumum 100 evra, na rok od najmanje 12 meseci, omogućiti konverziju evra u švajcarske franke, bez bilo kakvih dodatnih troškova, uz primenu srednjeg kursa prilikom prodaje evra i kupovine franaka.

Kamata na štednju u švajcarskim francima udvostručenaKomercijalna banka nudi dvostruko više kamate svim svojim štedišama koji joj svoje uloge u švajcarskim francima povere na štednju u periodu od 1. jula do 30. septembra 2010. godine.

Ova oročena štednja je, u slučaju potrebe, dostupna klijentima i pre isteka roka oročenja, sa kamatom koja važi za najpovoljniji rok do trenutka razoročenja.

Kao dodatnu povoljnost, Komercijalna banka banka će štedišama koji se odluče da oroče svoja sredstva u iznosu protivvrednosti od minumum 100 evra, na rok od najmanje 12 meseci, omogućiti konverziju evra u švajcarske franke, bez bilo kakvih dodatnih troškova, uz primenu srednjeg kursa prilikom prodaje evra i kupovine franaka.

U akciji stimulisanja oročene štednje u švajcarskim francima do 30. septembra 2010. godine, u Komercijalnoj banci kamatne stope iznose od 1 posto do 4.25 posto za redovne štediše i od 1 posto do 4.30 posto za najmlađe, odnosno Cvrčak štediše.

Više informacija o deviznoj štednji možete dobiti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik