Komercijalna banka proslavila 40. rođendan

Bez autora
Oct 21 2010

Komercijalna banka je u sredu, 19. oktobra, proslavila rođendan, odnosno 40 godina postojanja i uspešnog rada. Svoj rođendan Banka je proslavila u BelExpo centru sa gotovo 2.000 zvanica koje su, svaka na svoj način, doprinele postignutim uspesima.Ova banka poseduje kapital od preko 300 miliona evra, 700.000 klijenata, 1,2 miliona aktivnih računa, mreža od 25 filijala i 270 ekspozitura širom Srbije, kao i tri hiljade zaposlenih. To sve Komercijalnu banku čini jednom od najjačih banaka u zemlji, kao i jednim od najjačih srpskih brendova.

Komercijalna banka proslavila 40. rođendanKomercijalna banka je u sredu, 19. oktobra, proslavila rođendan, odnosno 40 godina postojanja i uspešnog rada.

Svoj rođendan Banka je proslavila u BelExpo centru sa gotovo 2.000 zvanica koje su, svaka na svoj način, doprinele postignutim uspesima.

Ova banka poseduje kapital od preko 300 miliona evra, 700.000 klijenata, 1,2 miliona aktivnih računa, mreža od 25 filijala i 270 ekspozitura širom Srbije, kao i tri hiljade zaposlenih. To sve Komercijalnu banku čini jednom od najjačih banaka u zemlji, kao i jednim od najjačih srpskih brendova. 

Svoje prisustvo u regionu sve uspešnije razvija i preko svojih banaka u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, sa dodatnih preko 30 filijala, a usluge pruža i klijentima u Evropskoj Uniji, preko poslovne jedinice u Frankfurtu.

Godinu jubileja obeležili su značajni događaji u banci i to: prva milijarda evra prikupljene devizne štednje na početku godine, uz novih 150 miliona u toku 2010. godine, kao i značajna dokapitalizacija Banke od 120 miliona evra, druga najveća direktna investicija u proteklih godinu dana u Srbiji.

Tokom godine, kako to čini i godinama unazad, Banka je sprovela niz dobrotvornih akcija pod zajedničkim motom “40 dobrih stvari”.
 
Ivica Smolić, predsednik IO Banke, je u narednom periodu najavio novih, simboličnih, 40 projekata tehničke i tehnološke modernizacije, čijom realizacijom će Banka funkcionisati još efikasnije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik