"Komtrejd" postao "Majkrosoftov" partner godine za Sloveniju

Bez autora
Jul 19 2010

Kompanija "Komtrejd" nagrađena je priznanjem "Majkrosoft" partner godine za Sloveniju zbog rada koji je predstavništvo kompanije u toj zemlji uložilo na softverskom projektu IRIS.Na petodnevnoj Svetskoj partnerskoj konferenciji u Vašingtonu "Majkrosoft" je dodelio nagrade svojim ovlašćenim partnerima koji su se istakli razvojem najboljih rešenja za klijente. Nagrade su zamišljene kao podsticaj za lokalne partnere sa kojima "Majkrosoft" ima kvalitetnu saradnju u određenim državama.

"Komtrejd" postao "Majkrosoftov" partner godine za SlovenijuKompanija "Komtrejd" nagrađena je priznanjem "Majkrosoft" partner godine za Sloveniju zbog rada koji je predstavništvo kompanije u toj zemlji uložilo na softverskom projektu IRIS, saopštio je danas "Komtrejd".

Na petodnevnoj Svetskoj partnerskoj konferenciji u Vašingtonu "Majkrosoft" je dodelio nagrade svojim ovlašćenim partnerima koji su se istakli razvojem najboljih rešenja za klijente, navedeno je u saopštenju kompanije iz Beograda.

Nagrade su zamišljene kao podsticaj za lokalne partnere sa kojima "Majkrosoft" ima kvalitetnu saradnju u određenim državama.

Od kompanije koja pretenduje na nagradu se očekivalo da doprinese osvajanju novih klijenata, poveća zadovoljstvo korisnika i utiče na dobre poslovne rezultate "Majkrosofta" na lokalnom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik