Konkurs za projekte iz oblasti kulture

Bez autora
Jan 04 2011

Konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture raspisan je 1. januara 2011. godine. Konkurs ima za cilj afirmaciju lokalne umetničke scene.Budžet konkursa je 1,5 miliona dinara i predstavlja realne kapacitete umetničke scene u Vranju. Visina grantova se kreće od trideset do 200.000 dinara, a finansira će se projekti iz oblasti vizuelnog stvaralaštva, izvornog narodnog stvaralaštva, muzičke i izvođačke delatnosti, pozorišnog, muzičkog, scenskog i plesnog stvaralaštva i književne i izdavačke delatnosti.

Konkurs za projekte iz oblasti kultureKonkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture raspisan je 1. januara 2011. godine.

Konkurs ima za cilj afirmaciju lokalne umetničke scene. 

Budžet konkursa je 1,5 miliona dinara i predstavlja realne kapacitete umetničke scene u Vranju. Visina grantova se kreće od trideset do 200.000 dinara, a finansira će se projekti iz oblasti vizuelnog stvaralaštva, izvornog narodnog stvaralaštva, muzičke i izvođačke delatnosti, pozorišnog, muzičkog, scenskog i plesnog stvaralaštva i književne i izdavačke delatnosti.

Pravo učešća imaju pojedinci, neformalne grupe i udruženja građana, a konkurs će biti otvoren do 31. januara 2011. godine.

Početkom februara komisija će pregledati pristigle aplikacije i odlučiti o projektima koji su zadovoljili uslove konkursa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik