Menja se kolektivni ugovor u NIS-u

Bez autora
Oct 24 2010

Predstavnici sindikata i menadžmenta Naftne industrije Srbije (NIS) potpisali su danas u Beogradu Sporazum kojim se reguliše obostrana saglasnost potpisnika da se pristupi izmeni postojećeg Kolektivnog ugovora. Sporazum su potpisali generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko i predstavnici Reprezentativnih sindikata kompanije Goran Takić i Milenko Nedić.Cilj Sporazuma je da se zajednički, tokom narednih šest meseci, razrade predlozi i usaglase prihvatljiva rešenja za nacrt novog Kolektivnog ugovora NIS-a. U okviru Sporazuma definisano je da će sve izmene Kolektivnog ugovora biti u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije, a dok se ne izradi novi Kolektivni ugovor NIS-a, na snazi će biti postojeći.

Menja se kolektivni ugovor u NIS-uPredstavnici sindikata i menadžmenta Naftne industrije Srbije (NIS) potpisali su danas u Beogradu Sporazum kojim se reguliše obostrana saglasnost potpisnika da se pristupi izmeni postojećeg Kolektivnog ugovora.

Sporazum su potpisali generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko i predstavnici Reprezentativnih sindikata kompanije Goran Takić i Milenko Nedić, saopšteno je iz NIS-a.

Cilj Sporazuma je da se zajednički, tokom narednih šest meseci, razrade predlozi i usaglase prihvatljiva rešenja za nacrt novog Kolektivnog ugovora NIS-a.

U okviru Sporazuma definisano je da će sve izmene Kolektivnog ugovora biti u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije, a dok se ne izradi novi Kolektivni ugovor NIS-a, na snazi će biti postojeći, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik