Nagrade najuspešnijima u turizmu

Bez autora
Dec 01 2010

Turistički list "Ju travel" dodelio je danas, 15. put, tradicionalne nagrade "Zlatna amfora" za najuspešnija preduzeća i agencije u turističkoj delatnosti u 2010. godini. "Zlatnu amforu" i plaketu "Šampiona turizma" u više kategorija, dobilo je 27 nagrađenih.Za najbolji hotel u 2010. godini proglašen je "Zlatnik" iz Zemuna, najbolje saobraćajno preduzeće je "Feniks giz" iz Novog Sada, a rekreativno-sportski centar-"Hotel grand" iz Krupnja. Najuspešnija turistička organizacija opština i gradova je Turistička organizacija grada Jagodina, "Hemel-HIM" iz Jagodine nagrađen je za visok kvalitet usluga apartmanskog kompleksa "Ruža vetrova" na Zlatiboru, a najbolji banjski centar je "Ribarska banja".

Nagrade najuspešnijima u turizmuTuristički list "Ju travel" dodelio je danas, 15. put, tradicionalne nagrade "Zlatna amfora" za najuspešnija preduzeća i agencije u turističkoj delatnosti u 2010. godini.

"Zlatnu amforu" i plaketu "Šampiona turizma" u više kategorija, dobilo je 27 nagrađenih.

Za najbolji hotel u 2010. godini proglašen je "Zlatnik" iz Zemuna, najbolje saobraćajno preduzeće je "Feniks giz" iz Novog Sada, a rekreativno-sportski centar- "Hotel grand" iz Krupnja.
 
Najuspešnija turistička organizacija opština i gradova je Turistička organizacija grada Jagodina, "Hemel -HIM" iz Jagodine nagrađen je za visok kvalitet usluga apartmanskog kompleksa "Ruža vetrova" na Zlatiboru, a najbolji banjski centar je "Ribarska banja".

Kompanija Braća "Sekulić" sa Zlatibora nagrađena je za izgradnju etno-sela "Tarabića kolibe" u Kremni, firma "Brzeće" dobila je nagradu za apartmanski kompleks "Kopaonik" u Brzeću, a nagrađena je i firma "Drinić epicentar" iz Novog Sada.

Među turističkim agencijama, u raznim oblicima turističkog delovanja, "Šampionom turizma" su proglašene agencije "Banbus" i "Elit holidej" iz Obrenovca, "Plus turs" iz Subotice, "Milenium" iz Trstenika i beogradske agencije "Odeon vorld travel", poslovnica opšteg turizma JP "Srbijašume", "Travel klub M", kompanija "Ječmenica", "Rapsodi travel", "Klub paradizo", "Sonik turs", "Vanja travel edžnsi", "Big blu", "Spirit travel" i "Duga travel".

Za uspešnu saradnju sa turističkom privredom u 2010. godini nagradu su dobile i ambasade Kine, Egipta i Brazila, kao i "Komercijalna banka", "Sasen internešenal" i "T.A. nešenel" iz Valjeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik