Nova cena zelene karte

Bez autora
Sep 06 2010

Ako se vozilom domaće registracije putuje u inostranstvo potrebna je zelena karta osiguranja koja u inostranstvu predstavlja isto što i polisa osiguranja u Srbiji. Zelena karta osiguranja je dokaz da za vozilo imate zaključeno osiguranje auto-odgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva i zelenu kartu osiguranja izdaje osiguravajuće društvo kod kojeg je zaključeno obavezno osiguranje od auto-odgovornosti.Prema saopštenju Udruženja osiguravajućih kuća, došlo je do korekcije cene zelene karte osiguranja neophodne za put u inostranstvo. Od 1. septembra 2010. godine cena ovag dokumenta iznosi 2000,00 dinara.

Nova cena zelene karteAko se vozilom domaće registracije putuje u inostranstvo potrebna je zelena karta osiguranja koja u inostranstvu predstavlja isto što i polisa osiguranja u Srbiji.

Zelena karta osiguranja je dokaz da za vozilo imate zaključeno osiguranje auto-odgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva i zelenu kartu osiguranja izdaje osiguravajuće društvo kod kojeg je zaključeno obavezno osiguranje od auto-odgovornosti.

Prema saopštenju Udruženja osiguravajućih kuća, došlo je do korekcije cene zelene karte osiguranja neophodne za put u inostranstvo.

Od 1. septembra 2010. godine cena ovag dokumenta iznosi 2000,00 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik