Obezbeđen posao za 200 radnika

Bez autora
Oct 25 2010

U Leskovcu će 12. decembra u 12 sati biti otvoren Tržni centar "Merkator'', a probni rad će početi mesec dana ranije. Na ovom objektu trenutno se instalira struja, uvodi voda i obavljaju drugi završni radovi, pa je deo ulica raskopan kako bi se dovelo i centralno grejanje.Gradska skupština Leskovca je za gradnju Tržnog centra odobrila 5.300 kvadratnih metara zemljišta na lokaciji "Blagoje Nikolić'' po ceni od 35 evra. Centar će imati 2.800 kvadratnih metara poslovnog prostora, a posao bi trebalo da dobije oko 200 radnika iz Leskovca i okolnih mesta.

Obezbeđen posao za 200 radnikaU Leskovcu će 12. decembra u 12 sati biti otvoren Tržni centar "Merkator'', a probni rad će početi mesec dana ranije.

Na ovom objektu trenutno se instalira struja, uvodi voda i obavljaju drugi završni radovi, pa je deo ulica raskopan kako bi se dovelo i centralno grejanje.

Gradska skupština Leskovca je za gradnju Tržnog centra odobrila 5.300 kvadratnih metara zemljišta na lokaciji "Blagoje Nikolić'' po ceni od 35 evra. Centar će imati 2.800 kvadratnih metara poslovnog prostora, a posao bi trebalo da dobije oko 200 radnika iz Leskovca i okolnih mesta.

Po rečima Dejana Brankovića, direktora kompanije "Energo grup'', vrednost objekta je preko šest miliona evra. "Imali smo veliku podršku lokalne samouprave, koja nam je za kratko vreme obezbedila sve potrebne dozvole da normalno radimo, kaže Branković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik