Otvorena Robna kuća Beograd u Boru

Bez autora
Dec 16 2010

U Boru je danas otvorena trgovina "Robne kuće Beograd", prvi objekat u istočnoj Srbiji u lancu tog preduzeća privatizovanog u oktobru 2007. godine. U renoviranje i modernizaciju borske robne kuće uloženo je 1,5 miliona evra.Robna kuća u Boru ima tri etaže ukupne površine 4.180 kvadratnih metara, a kada proradi punim kapacitetom, doprineće otvaranju blizu 100 novih radnih mesta. U skladu sa planovima za vraćanje na tržište svih 34 robnih kuća širom Srbije, Bor je, nakon Beograda i Kragujevca, treći grad u koji se vraća jedan od najvećih nacionalnih brendova.

Otvorena Robna kuća Beograd u BoruU Boru je danas otvorena trgovina "Robne kuće Beograd", prvi objekat u istočnoj Srbiji u lancu tog preduzeća privatizovanog u oktobru 2007. godine.

Kako je rečeno na otvaranju, u renoviranje i modernizaciju borske robne kuće uloženo je 1,5 miliona evra.

Robna kuća u Boru ima tri etaže ukupne površine 4.180 kvadratnih metara, a kada proradi punim kapacitetom, doprineće otvaranju blizu 100 novih radnih mesta.

"U skladu sa planovima za vraćanje na tržište svih 34 robnih kuća širom Srbije, Bor je, nakon Beograda i Kragujevca, treći grad u koji se vraća jedan od najvećih nacionalnih brendova", saopšteno je na otvaranju.

Otvaranju je prisustvovao član teniske Dejvis kup reprezentacije Viktor Troicki, koji je posetiocima na teniskim lopticama delio potpise.

Na aukciji za prodaju preduzeća u stečaju "Robne kuće Beograd" u oktobru 2007. godine pobedila je firma "Verano motors", koja je u zakonskom roku, sa svojim grčkim partnerom, Marfin Investment Group (MIG), uplatila izlicitiranu sumu od 360 miliona evra.

Širom Srbije kompanija ima 34 trgovinska objekta ukupne površine od oko 220.000 metara kvadratnih i u njihovu modernizaciju, do sada je, po rečima menadžmenta ove kompanije, uloženo više od 80 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik