"Penzija info" pruža pomoć

Bez autora
Oct 07 2010

Prvo specijalizovano privatno preduzeće za pomoć osiguranicima, poslodavcima i penzionerima u Beogradu "Penzija info" koje je počelo da radi, pružaće pomoć u ostvarivanju prava i obaveza iz penzijskog i invalidskog osiguranja. Osnivači preduzeća su vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u primeni propisa u tim oblastima, u zemlji i inostranstvu.Građanima se nude informacije o uslovima i postupku za ostvarivanje prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, pravni saveti, stručna pomoć u prikupljanju i sređivanju dokumentacije i podnošenju zahteva za penziju, kao i pomoć u sređivanju staža u zemlji i inostranstvu.

"Penzija info" pruža pomoć"Prvo specijalizovano privatno preduzeće za pomoć osiguranicima, poslodavcima i penzionerima u Beogradu "Penzija info" koje je počelo da radi, pružaće pomoć u ostvarivanju prava i obaveza iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

Osnivači preduzeća su vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u primeni propisa u tim oblastima, u zemlji i inostranstvu.

Građanima se nude informacije o uslovima i postupku za ostvarivanje prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, pravni saveti, stručna pomoć u prikupljanju i sređivanju dokumentacije i podnošenju zahteva za penziju, kao i pomoć u sređivanju staža u zemlji i inostranstvu.

Poslodavci će moći da dobiju stručnu pomoć u tumačenju propisa, prijave i odjave radnika i pomoć u popunjavanju M-4 obrazaca. Penzioneri mogu računati na informacije o pravima i obavezama, o mogućnostima korišćenja oporavka i rehabilitacije, tuđe nege, pomoći u kući, nabavci pomagala, ostvarivanju penzija i primanja iz inostranstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik