Plaza nastavlja gradnju u Kragujevcu

Bez autora
Sep 05 2010

Kompanija Plaza koja je pre dve godine započela, a prošle godine privremeno obustavila izgradnju multifunkcionalnog centra u Kragujevcu, predala je juče zainteresovanim domaćim i inostranim firmama tendersku dokumentaciju za novog generalnog izvođača radova na svom objektu u centru Šumadije.Nakon okončanja tenderskog postupka, biće izabrana firma koja će tokom narednog meseca nastaviti izgradnju objekta te kompanije u Kragujevcu...

Plaza nastavlja gradnju u KragujevcuKompanija Plaza koja je pre dve godine započela, a prošle godine privremeno obustavila izgradnju multifunkcionalnog centra u Kragujevcu, predala je juče zainteresovanim domaćim i inostranim firmama tendersku dokumentaciju za novog generalnog izvođača radova na svom objektu u centru Šumadije.

Nakon okončanja tenderskog postupka, biće izabrana firma koja će tokom narednog meseca nastaviti izgradnju objekta te kompanije u Kragujevcu.

Iz Plaze ovim povodom podsećaju da će u višenamenskom centru, na površini od oko 60.000 kvadratnih metara, biti locirano 120 lokala, supermarketa, restorana, bioskopa, koncertnih dvorana i drugih poslovnih i zabavnih sadržaja, a vrednost projekta procenjena je na oko 50 miliona evra.

Plaza centar u Kragujevcu prvi je objekat te vrste u Srbiji i u njemu će, prema zvaničnoj najavi, biti otvoreno oko 1.500 radnih mesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik