Prodaja lanca prodavnica elektronike "Tehnomarket"

Bez autora
Jan 03 2011

Investicioni fond "Trans Balkan Investments" najavio je prodaju trgovinskog lanca prodavnica elektronike "Tehnomarket", koji svoje prodavnice ima i u Srbiji.Sredinom prošle godine iz fonda je saopšteno da se razmatraju mogućnosti prodaje lanca elektronike "TehnomarketDomo", koji je formiran spajanjem bugarskog "Tehnomarketa" i rumunske firme "Domo". Fond je završio 2009. godinu sa gubicima od 72,7 miliona evra, a gubici u prvoj polovini 2010. godine iznose 14,7 miliona evra.

Prodaja lanca prodavnica elektronike Investicioni fond "Trans Balkan Investments" najavio je prodaju trgovinskog lanca prodavnica elektronike "Tehnomarket", koji svoje prodavnice ima i u Srbiji.

Sredinom prošle godine iz fonda je saopšteno da se razmatraju mogućnosti prodaje lanca elektronike "TehnomarketDomo", koji je formiran spajanjem bugarskog "Tehnomarketa" i rumunske firme "Domo".
 
Fond je završio 2009. godinu sa gubicima od 72,7 miliona evra, a gubici u prvoj polovini 2010. godine iznose 14,7 miliona evra.
 
Prodajna cena "TehnomarketDomo" u prvoj polovini 2010. godine iznosila je 233,4 miliona evra, što je za 6,1 milion evra manje nego u 2009.

Fond nije saopštio cenu po kojoj će prodati lanac trgovina, ali je ranije objavljeno da će se transakcija završiti do oktobra ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik