Prvi sektorski otvoreni investicioni fond ILIRIKA GOLD

Bez autora
Oct 06 2010

Društvo za upravljanje investicionim fondovima ILIRIKA DZU a.d. Beograd obaveštava investitore da je dobilo dozvolu za organizovanje otvorenog investicionog fonda ILIRIKA GOLD.Prvi sektorski fond u Srbiji, ILIRIKA GOLD, organizovan kao fond rasta vrednosti imovine, ulagaće u akcije proizvođača i prerađivača zlata i ostalih plemenitih metala (srebra,platine, paladijuma). Fond ILIRIKA GOLD predstavlja alternativnu investicionu mogućnost jer se vezuje za zlato i ostale plemenite metale kao trajne vrednosti koje u svim vremenskim intervalima održavaju stabilan rast.

Prvi sektorski otvoreni investicioni fond ILIRIKA GOLDDruštvo za upravljanje investicionim fondovima ILIRIKA DZU a.d. Beograd obaveštava investitore da je dobilo dozvolu za organizovanje otvorenog investicionog fonda ILIRIKA GOLD.

Prvi sektorski fond u Srbiji, ILIRIKA GOLD, organizovan kao fond rasta vrednosti imovine, ulagaće u akcije proizvođača i prerađivača zlata i ostalih plemenitih metala (srebra,platine, paladijuma).

Fond ILIRIKA GOLD predstavlja alternativnu investicionu mogućnost jer se vezuje za zlato i ostale plemenite metale kao trajne vrednosti koje u svim vremenskim intervalima održavaju stabilan rast.

Javni poziv za upis i uplatu investicionih jedinica fonda ILIRIKA GOLD počeće krajem oktobra 2010 godine.

ILIRIKA DZU je deo regionalne finansijske grupacije ILIRIKA koja upravlja sa više od 20 investicionih fondova u regionu jugoistočne Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik