Raste broj firmi za reciklažu

Bez autora
Jun 25 2010

U Registru privrednih subjekata APR-a na dan 03. jun, nalazi se 526 privrednih društava i 332 preduzetnika registrovanih za reciklažu metalnih i nemetalnih otpadaka i ostataka. Pod šiframa delatnosti, za koje su registrovane pomenute firme, ne potpadaju i privredni subjekti koji se bave proizvodnjom novih materijala od otpadaka i ostataka, kao ni firme koje se bave trgovinom, odnosno prodajom polovnih proizvoda.Zanimljivo je to da se od 526 preduzeća svako treće registrovano u poslednje tri godine, dok je od 332 preduzetnika oko 70 posto osnovano od 2008. godinine do danas, saopštio je APR.

Raste broj firmi za reciklažuU Registru privrednih subjekata APR-a na dan 03. jun, nalazi se 526 privrednih društava i 332 preduzetnika registrovanih za reciklažu metalnih i nemetalnih otpadaka i ostataka.

Pod šiframa delatnosti, za koje su registrovane pomenute firme, ne potpadaju i privredni subjekti koji se bave proizvodnjom novih materijala od otpadaka i ostataka, kao ni firme koje se bave trgovinom, odnosno prodajom polovnih proizvoda.

Zanimljivo je to da se od 526 preduzeća svako treće registrovano u poslednje tri godine, dok je od 332 preduzetnika oko 70 posto osnovano od 2008. godinine do danas, saopštio je APR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik