Registar mera i podsticaja regionalnog razvoja u APR

Bez autora
Jan 05 2011

Agencije za privredne registre od 1. februara 2011. godine trebalo bi, prema najavama, da počne da vodi registar mera i podsticaja regionalnog razvoja. Tako bi se u jedinstvenu bazu podataka slili podaci iz 11 ministarstava i institucija o sredstvima kojima država podstiče preduzetništvo i ravnomerni regionalni razvoj.Tu će biti objedinjeni podaci o subvencijama, investicijama u infrastrukturu, start ap kreditima i donacijama, prema teritorijalnoj raspoređenosti. APR će u ovoj godini početi da vodi i elektronske baze podataka, a to su Registar domaćih i stranih zadužbina i fondacija, Registar sportskih organizacija, javnih ustanova, lizinga nepokretnosti, kao i sudskih zabrana.

Registar mera i podsticaja regionalnog razvoja u APRAgencije za privredne registre od 1. februara 2011. godine trebalo bi, prema najavama, da počne da vodi registar mera i podsticaja regionalnog razvoja.

Tako bi se u jedinstvenu bazu podataka slili podaci iz 11 ministarstava i institucija o sredstvima kojima država podstiče preduzetništvo i ravnomerni regionalni razvoj. Tu će biti objedinjeni podaci o subvencijama, investicijama u infrastrukturu, start ap kreditima i donacijama, prema teritorijalnoj raspoređenosti.

APR će u ovoj godini početi da vodi i elektronske baze podataka, a to su Registar domaćih i stranih zadužbina i fondacija, Registar sportskih organizacija, javnih ustanova, lizinga nepokretnosti, kao i sudskih zabrana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik