Ruski kredit za srpsku železnicu

Bez autora
Oct 24 2010

Pomoćnik ministra finansija Zoran Ćirović najavio je juče da će na sastanku Mešovite komisije za saradnju Srbije i Rusije, u četvrtak i petak u Moskvi, između ostalog, biti reči i o dobijanju ruskog kredita od 350 miliona evra za srpsku železnicu.Srbija će za izgradnju Beogradskog železničkog čvora tražiti 200 miliona evra i 150 miliona za završetak pruge od Valjeva do Loznice. Ta tema će biti pomenuta i videće se dokle smo stigli, koji su eventualno problemi na obe strane i koji su rokovi u kojima srpska i ruska strana treba da završe svoj deo posla.

Ruski kredit za srpsku železnicuPomoćnik ministra finansija Zoran Ćirović najavio je juče da će na sastanku Mešovite komisije za saradnju Srbije i Rusije, u četvrtak i petak u Moskvi, između ostalog, biti reči i o dobijanju ruskog kredita od 350 miliona evra za srpsku železnicu.

Srbija će za izgradnju Beogradskog železničkog čvora tražiti 200 miliona evra i 150 miliona za završetak pruge od Valjeva do Loznice.

„Ta tema će biti pomenuta i videćemo dokle smo stigli, koji su eventualno problemi na obe strane i koji su rokovi u kojima srpska i ruska strana treba da završe svoj deo posla“, rekao je Ćirović. On je naveo da će najverovatnije posle sastanka u Moskvi biti zakazano zasedanje srpske radne grupe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik