Saradnja Privredne komore Beograda i Business Support Company

Bez autora
Jul 14 2010

Privredna komora Beograda je potpisala ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa Business Support Company (BSC) u cilju stručne pomoći članicama komore iz oblasti finansijskog, pravnog i drugih vidova konsaltinga. Prema potpisanom ugovoru BSC omogućila je članicama Privredne komore Beograda da potrebnu pomoć i savet dobiju uz niže troškove i na odloženo plaćanje.BSC je grupa poslovnih profesionalaca koja znanja stečena u državnim institucijama, multinacionalnim revizorskim firmama, međunarodnim bankama i velikim privrednim privatnim sistemima žele da podele sa drugima.

Saradnja Privredne komore Beograda i Business Support CompanyPrivredna komora Beograda je potpisala ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa Business Support Company (BSC) u cilju stručne pomoći članicama komore iz oblasti finansijskog, pravnog i drugih vidova konsaltinga.

Prema potpisanom ugovoru BSC omogućila je članicama Privredne komore Beograda da potrebnu pomoć i savet dobiju uz niže troškove i na odloženo plaćanje.

BSC  je grupa poslovnih profesionalaca koja znanja stečena u državnim institucijama, multinacionalnim revizorskim firmama, međunarodnim bankama i velikim privrednim privatnim sistemima žele da podele sa drugima.

Pružaju kompletan paket konsalting usluga koji omogućuje outsorsing adminisrativnih stručnih službi za potrebe klijenata. Oni nude iskustvo stečeno u realnom poslovanju, uz puno uvažavanje specifičnosti srpskog tržišta i uz mogućnost usklađivanja sa specifičnim zahtevima inostranih klijenata.

Konkrente usluge BSC-a koje se nude članovima Privredne komore Beograda možete videti na www.bsc.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik