"Svis" uveo još jedan let između Beograda i Ciriha

Bez autora
Dec 19 2010

Švajcarska nacionalna aviokompanija "Svis internešnal erlajns" uvela je od danas novi, drugi dnevni let između Beograda i Ciriha, kao odgovor na sve veće interesovanje za putovanja između Srbije i Švajcarske.Novi let će se iz Beograda obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u jutarnjim satima, a utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima. Let će se obavljati savremenim avionima tipa erbas A319 i A320, a saobraćaj iz Beograda za Cirih je udvostručen, zahvaljujući ulaganjima te kompanije u avioflotu.

"Svis" uveo još jedan let između Beograda i CirihaŠvajcarska nacionalna aviokompanija "Svis internešnal erlajns" uvela je od danas novi, drugi dnevni let između Beograda i Ciriha, kao odgovor na sve veće interesovanje za putovanja između Srbije i Švajcarske.

Novi let će se iz Beograda obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u jutarnjim satima, a utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima, najavio je na konferenciji za novinare rukovodilac "Svisa" za Austriju, centralnu i istočnu Evropu Bernard Vodl, posle sletanja prvog aviona na novouvedenom letu.

Let će se obavljati savremenim avionima tipa erbas A319 i A320, a saobraćaj iz Beograda za Cirih je udvostručen, zahvaljujući ulaganjima te kompanije u avioflotu, rekao je Vodl.

Novi let, kako je istakao, pruža odlične mogućnosti za nastavak putovanja iz Ciriha, posebno za destinacije preko severnog Atlantika u podnevnim terminima, i za Aziju, Johanesburg i Sao Paulo u večernjim terminima.

"Odluka Svisa da udvostruči letove između Beogarada i Ciriha utire put i drugim kompanijama da dođu kod nas i najbolji je pokazatelj da su beogradski Aerodrom i Srbija pravi izbor u ovom trenutku", poručio je generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević.

On je naglasio da je "Svis" važan partner i pouzdan prevoznik za Švajcarsku koji uvek ima odličan kvalitet usluge i tradicionalnu švajcarsku tačnost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik