U Inđiji uskoro prvi autlet centar u Srbiji

Bez autora
Oct 04 2010

Fešn haus divelopment i Blek ouk divelopments najavili su da u će Inđiji uskoro izgraditi Fešn haus autlet centar prvi objekat te vrste u Srbiji, u koji će da ulože više od 30 miliona evra. Ta investicija je od strateškog značaja za Srbiju, odnosno za njenu privredu, turizam i potrošače.Predstavnici projekta će u četvrtak, 7. oktobra, u Beogradu javnosti predstaviti izgled budućeg dizajn autlet centra. Pod istim krovom savremenog autlet centra, na 30.000 kvadratnih metara, biće smešteno 125 lokala u kojima će se naći svi vrhunski modni brendovi po cenama od 30 do 70 odsto nižim nego u drugim prodavnicama.

U Inđiji uskoro prvi autlet centar u SrbijiFešn haus divelopment i Blek ouk divelopments najavili su da u će Inđiji uskoro izgraditi Fešn haus autlet centar prvi objekat te vrste u Srbiji, u koji će da ulože više od 30 miliona evra.

Ta investicija je od strateškog značaja za Srbiju, odnosno za njenu privredu , turizam i potrošače, saopštili su predstavnici projekta, koji će u četvrtak, 7. oktobra, u Beogradu javnosti predstaviti izgled budućeg dizajn autlet centra.

Pod istim krovom savremenog autlet centra, na 30.000 kvadratnih metara, biće smešteno 125 lokala u kojima će se naći svi vrhunski modni brendovi po cenama od 30 do 70 odsto nižim nego u drugim prodavnicama.

Prezentaciji će u četvrtak okupiti sve eminentne ljude iz javnog i privrednog života Srbije i grada Beograda, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik