Upotrebna dozvola za dvosmerni gasovod Gospođinci-Banatski Dvor

Bez autora
Dec 19 2010

Pokrajinska sekretarka za arhitekturu, urbanizam i graditeljstvo Dušanka D. Sremački, dipl.inž.građ. potpisala je u petak upotrebnu dozvolu za dvosmerni gasovod od Gospođinca do Banatskog Dvora DV-04-18 koji je dug 44.5 kilometara i u celosti izgrađen na teritoriji APV, a prelazi preko teritorije tri vojvođanske opštine: Žablja, Zrenjanina i Žitišta.Investitor gradnje gasovoda je JP "Srbijagas" Novi Sad. Ukupna investiciona vrednost radova iznosila je 971,2 miliona dinara, a u izgradnju dvosmernog gasovoda je uz sredstava investitora, preko pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, uloženo i 302,584 miliona dinara iz budžeta AP Vojvodine.

Upotrebna dozvola za dvosmerni gasovod Gospođinci-Banatski DvorPokrajinska sekretarka za arhitekturu, urbanizam i graditeljstvo Dušanka D. Sremački, dipl.inž.građ. potpisala je u petak upotrebnu dozvolu za dvosmerni gasovod od Gospođinca do Banatskog Dvora DV-04-18 koji je dug 44.5 kilometara i u celosti izgrađen na teritoriji APV, a prelazi preko teritorije tri vojvođanske opštine: Žablja, Zrenjanina i Žitišta.

Investitor gradnje gasovoda je JP "Srbijagas" Novi Sad.

Ukupna investiciona vrednost radova iznosila je 971,2 miliona dinara, a u izgradnju dvosmernog gasovoda je uz sredstava investitora, preko pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, uloženo i 302,584 miliona dinara iz budžeta AP Vojvodine.

Upotrebnom dozvolom potvrđen je kvalitet izvedenih radova i materijala ugrađenog na ovom važnom infrastrukturnom energetskom objektu, koji će obezbediti kvalitetno snabdevanje stanovništva prirodnim gasom i ukupno poboljšati energetski sistem u Republici Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik