Usvojeno više uredbi i zaključaka na sednici Vlade

Bez autora
Jan 23 2011

Vlada Republike Srbije usvojila je u petak na sednici Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima.Doneta je Uredba o uslovima za podsticaj i razvoj preduzeća i preduzetništva u nerazvijenim opštinama u 2011. godini, kao i Uredba o uslovima za podsticanje proizvodnje i zapošljavanja u devastiranim područjima u 2011. godini....

Usvojeno više uredbi i zaključaka na sednici VladeVlada Republike Srbije usvojila je u petak na sednici Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima.

Kako je iz Vlade saopšteno, doneta je Uredba o uslovima za podsticaj i razvoj preduzeća i preduzetništva u nerazvijenim opštinama u 2011. godini, kao i Uredba o uslovima za podsticanje proizvodnje i zapošljavanja u devastiranim područjima u 2011. godini. Takođe, na sednici je usvojen Zaključak u vezi sa naknadom troškova zastupanja porodice Nastić pred nadležnim sudovima u Sjedinjenim Američkim Državama.

U saopštenju se navodi da je usvojen i Zaključak kojim se opoziva oznaka tajnosti sa dela Zaključka o obrazovanju pregovaračkog tima u predstojećem dijalogu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini. Usvojen je i Program raspodele i korišćenja sredstava subvencija u oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za 2011. godinu.

Vlada je donela i Strategiju očuvanja i jačanja odnosa matične države i dijaspore i matične države i Srba u regionu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik