"Vip" snižava cene rominga u Crnoj Gori do 90 odsto

Bez autora
Jul 28 2011

Korisnici "Vip mobile" mobilne mreže, koji tokom avgusta budu boravili u Crnog Gori, moći će da pozivaju sve mobilne i fiksne operatere u Srbiji i Crnoj Gori po ceni od 20 dinara po minutu. Dolazni pozivi koštaće sedam dinara, a cena SMS poruke biće 10 dinara, najvaljeno je danas iz te kompanije."Vip" je najavio sniženje standardnih cena rominga u Crnoj Gori i do 90 odsto, a korisnici usluga te kompanije će moći i da surfuju internetom po ceni od sedam dinara za 100 KB.

"Vip" snižava cene rominga u Crnoj Gori do 90 odstoKorisnici "Vip mobile" mobilne mreže, koji tokom avgusta budu boravili u Crnog Gori, moći će da pozivaju sve mobilne i fiksne operatere u Srbiji i Crnoj Gori po ceni od 20 dinara po minutu.

Dolazni pozivi koštaće sedam dinara, a cena SMS poruke biće 10 dinara, najvaljeno je danas iz te kompanije.
 
"Vip" je najavio sniženje standardnih cena rominga u Crnoj Gori i do 90 odsto, a korisnici usluga te kompanije će moći i da surfuju internetom po ceni od sedam dinara za 100 KB.

U saopštenju se navodi da će promocija važiti za sve "Vipove" pripejd i postpejd korisnike, koji odaberu crnogorsku T-mobile mrežu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik