Do kraja jula isplata subvencija poljoprivrednicima

Bez autora
Jun 29 2010

Prema današnjem saopštenju, Ministarstvo poljoprivrede će u narednim danima dati naloge Upravi za trezor za isplatu svih podnetih zahteva za regres po hektaru obradive površine, kako bi svi poljoprivrednici dobili tu subvenciju do kraja jula. To Ministarstvo je u protekla dva meseca, od kada je počeo prijem zahteva za regres po hektaru obradive površine, isplatilo približno 4,5 milijarde dinara, što predstavlja više od polovine ukupno podnetih zahteva. Što se tiče šteta koje su nastale usled velikih poplava koje su zahvatile Srbiju, ministarstvo je uputilo predlog Vladi Srbije da upravni odbori preduzeća “Srbijavode”, “Vode Vojvodine” i “Beogradvode”, donesu odluke da se građani, kojima je potopljeno više od trećine poljoprivrednog zemljišta, oslobode plaćanja naknade za odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta u 2010. godini.

Do kraja jula isplata subvencija poljoprivrednicimaPrema današnjem saopštenju, Ministarstvo poljoprivrede će u narednim danima dati naloge Upravi za trezor za isplatu svih podnetih zahteva za regres po hektaru obradive površine, kako bi svi poljoprivrednici dobili tu subvenciju do kraja jula.

To Ministarstvo je u protekla dva meseca, od kada je počeo prijem zahteva za regres po hektaru obradive površine, isplatilo približno 4,5 milijarde dinara, što predstavlja više od polovine ukupno podnetih zahteva.

Što se tiče šteta koje su nastale usled velikih poplava koje su zahvatile Srbiju, ministarstvo je uputilo predlog Vladi Srbije da upravni odbori preduzeća “Srbijavode”, “Vode Vojvodine” i “Beogradvode”, donesu odluke da se građani, kojima je potopljeno više od trećine poljoprivrednog zemljišta, oslobode plaćanja naknade za odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta u 2010. godini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik