Konkurs za isporuku i postavljanje plastenika i opreme za zasade voćaka

Bez autora
May 20 2010

Sekretarijat za privredu raspisao je Konkurs za izbor proizvođača i prodavaca koji će isporučiti i postaviti opremu za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenike sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju na teritoriji Beograda u okviru programa “Zeleni prsten”. Konkurs je otvoren do 4. juna 2010. godine. Na konkurs se mogu prijaviti oni proizvođači i prodavci registrovani za proizvodnju i prodaju opreme za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenika sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju na teritoriji Republike Srbije. Oprema i plastenici su namenjeni poljoprivrednim proizvođačima kojima će grad dodeliti subvenciju u visini od 50 posto ukupne cene podignutog novog zasada sa opremom. Subvencije će dobiti 49 individualnih poljoprivrednih proizvođača. Poljoprivredni proizvođači će dobiti subvenciju za podizanje pet zasada jagoda, dva malina, tri borovnice, sedam trešanja, dva jabuka, četiri krušaka, jedan breskve nektarine, jedan kajsije i tri šljiva, kao i za 21 plastenik i sistem za navodnjavanje.

Konkurs za isporuku i postavljanje plastenika i opreme za zasade voćakaSekretarijat za privredu raspisao je Konkurs za izbor proizvođača i prodavaca koji će isporučiti i postaviti opremu za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenike sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju na teritoriji Beograda u okviru programa “Zeleni prsten”.

Konkurs je otvoren do 4. juna 2010. godine.

Na konkurs se mogu prijaviti oni proizvođači i prodavci registrovani za proizvodnju i prodaju opreme za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenika sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju na teritoriji Republike Srbije.

Oprema i plastenici su namenjeni poljoprivrednim proizvođačima kojima će grad dodeliti subvenciju u visini od 50 posto ukupne cene podignutog novog zasada sa opremom.

Subvencije će dobiti 49 individualnih poljoprivrednih proizvođača. Poljoprivredni proizvođači će dobiti subvenciju za podizanje pet zasada jagoda, dva malina, tri borovnice, sedam trešanja, dva jabuka, četiri krušaka, jedan breskve nektarine, jedan kajsije i tri šljiva, kao i za 21 plastenik i sistem za navodnjavanje. Oni će biti upućeni na praktičnu i teorijsku obuku u referentne institucije.

Kada na konkursu bude utvrđena lista proizvođača i prodavaca koji mogu da ponude opremu za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenike sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju, Poljoprivredni proizvođači će se sami opredeliti sa kojim će  od proizvođača i prodavaca koji mogu da ponude opremu za zaštitu i navodnjavanje zasada voćaka i plastenike sa sistemom za navodnjavanje za povrtarsku proizvodnju ugovoriti posao.

Grad Beograd će isplatiti subvenciju od 50 posto kada budu postavljeni plastenici i zasadi voća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik