Nova zlata Plantažama

Bez autora
Oct 11 2010

Kompanija „13. jul – Plantaže" još jednom se uspješno predstavila osvojivši pet zlatnih medalja, ovog puta na međunarodnom sajmu u Zenici. Vina „crnogorski vranac", „vranac pro corde", „vranac barrique", „crnogorski reserve" i „crnogorski krstač" podgoričke kompanije osvojila su „Zlatne ruže" na upravo završenom 17. Generalnom BH sajmu ZEPS 2010.. ZEPS je najveća i najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovni, a ove godine je održana od 5. do 10. oktobra na sajmištu Kamberovića polje u Zenici, uz učešće 450 izlagača iz 25 država. Crna Gora je bila zemlja-partner sajma u Zenici, pa se publici prezentovala najcjelovitijom promocijom. Predstavljanje kompanije „13. jul – Plantaže" je bilo u žiži interesovanja kako poslovnih posjetilaca, ali i šire javnosti. „Crnogorski vranac" i „vranac pro corde" nosioci su i titule „Superbrands" na tržištu BiH, a čuveno crno vino podgoričkog proizvođača je najprodavanije u BiH.

Nova zlata PlantažamaKompanija „13. jul – Plantaže" još jednom se uspješno predstavila osvojivši pet zlatnih medalja, ovog puta na međunarodnom sajmu u Zenici.

Vina „crnogorski vranac", „vranac pro corde", „vranac barrique", „crnogorski reserve" i „crnogorski krstač" podgoričke kompanije osvojila su „Zlatne ruže" na upravo završenom 17. Generalnom BH sajmu ZEPS 2010., prenosi Portal Analitika.

ZEPS je najveća i najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovni, a ove godine je održana od 5. do 10. oktobra na sajmištu Kamberovića polje u Zenici, uz učešće 450 izlagača iz 25 država.

Crna Gora je bila zemlja-partner sajma u Zenici, pa se publici prezentovala najcjelovitijom promocijom.

Kako navode iz kompanije „13. jul – Plantaže", njihovo predstavljanje je bilo u žiži interesovanja kako poslovnih posjetilaca, ali i šire javnosti.

„Crnogorski vranac" i „vranac pro corde" nosioci su i titule „Superbrands" na tržištu BiH, a čuveno crno vino podgoričkog proizvođača je najprodavanije u BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik