Počela berba šardonea

Bez autora
Aug 15 2010

Radnici "Plantaža" počeli su danas berbu vinskog grožđa tipa šardone. Ova sorta je zasađena na ukupno 174 hektara, a očekuje se rod od oko 150 vagona. Na berbi je trenutno angažovano 200 radnika. Do kraja berbe, koja će trajati oko 40 dana, biće, prema planu, ubrano oko 20 miliona kilograma najkvalitetnijeg grožđa različitih sorti. Berba se obavlja prema planu i dogovoru vinogradara i vinara i budnim okom Sektora za kontrolu kvaliteta, u nastojanju da se dobije što bolji kvalitet vina koje će zadovoljiti sve zahtijevnijeg domaćeg i stranog potrošača.

Počela berba šardoneaRadnici "Plantaža" počeli su danas berbu vinskog grožđa tipa šardone. Ova sorta je zasađena na ukupno 174 hektara, a očekuje se rod od oko 150 vagona.

Na berbi je trenutno angažovano 200 radnika.

Do kraja berbe, koja će trajati oko 40 dana, biće, prema planu, ubrano oko 20 miliona kilograma najkvalitetnijeg grožđa različitih sorti.

Berba se obavlja prema planu i dogovoru vinogradara i vinara i budnim okom Sektora za kontrolu kvaliteta, u nastojanju da se dobije što bolji kvalitet vina koje će zadovoljiti sve zahtijevnijeg domaćeg i stranog potrošača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik