Počinje isplata subvencija za regresiranje repromaterijala

Bez autora
May 10 2010

Kako je najavljeno, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počinje da isplaćuje novac poljoprivrednicima.Za zahteve koji se odnose na regres za repromaterijal, a koji budu podneseni u prvom ovogodišnjem roku od 1. maja do 30. juna 2010. godine, Ministarstvo poljoprivrede krenuće sa isplatom već od 15. maja 2010. godine, a sva sredstva će biti isplaćena do kraja jula 2010. godine. Takođe, za sve poljoprivrednike koji budu podneli zahteve u drugom roku, od 1. septembra do 30. septembra 2010. godine novac će biti isplaćen do kraja oktobra 2010. godine.

Počinje isplata subvencija po Uredbi za regresiranje repromaterijalaKako je najavljeno, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počinje da isplaćuje novac poljoprivrednicima.

Za zahteve koji se odnose na regres za repromaterijal, a koji budu podneseni u prvom ovogodišnjem roku od 1. maja do 30. juna 2010. godine, Ministarstvo poljoprivrede krenuće sa isplatom već od 15. maja 2010. godine, a sva sredstva će biti isplaćena do kraja jula 2010. godine.

Takođe, za sve poljoprivrednike koji budu podneli zahteve u drugom roku, od 1. septembra do 30. septembra 2010. godine novac će biti isplaćen do kraja oktobra 2010. godine.

Tokom maja počeli su da pristižu zahtevi za podsticaje i po uredbama koje se tiču vinogradarske, voćarske i stočarske proizvodnje. Takođe, pristižu i zahtevi za podsticaje za nabavku novih traktora i priključne mehanizacije, hladnjača, silosa, kao i za investicije za proizvodnju i preradu mleka i mesa.

Isplate poljoprivrednicima po svim ovim uredbama će krenuti već u drugoj polovini maja prema dinamici podnošenja zahteva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik