Poljoprivredni krediti bez zatezne kamate

Bez autora
Aug 09 2010

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da, uvažavajući tešku ekonomsku situaciju i rast kursa evra, želi da izađe u susret svim poljoprivrednicima koji nisu izmirili obaveze po kreditima uzetim preko banaka u saradnji sa Ministarstvom po Uredbama iz 2004, 2005, 2006. i 2007. godine. Vlada je na predlog resornog ministarstva donela Uredbu o oslobađanju plaćanja zatezne kamate po odobrenim kratkoročnim i dugoročnim kreditima za pomenute godine. Ova olakšica će se sprovoditi ukoliko korisnik kratkoročnog kredita izmiri glavnicu i redovnu kamatu do 31. decembra ove godine, kao i ako korisnik dugoročnog kredita izmiri rate i redovnu kamatu ili kredit u celosti do istog datuma...

Poljoprivredni krediti bez zatezne kamateMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da, uvažavajući tešku ekonomsku situaciju i rast kursa evra, želi da izađe u susret svim poljoprivrednicima koji nisu izmirili obaveze po kreditima uzetim preko banaka u saradnji sa Ministarstvom po Uredbama iz 2004, 2005, 2006. i 2007. godine.

Vlada je na predlog resornog ministarstva donela Uredbu o oslobađanju plaćanja zatezne kamate po odobrenim kratkoročnim i dugoročnim kreditima za pomenute godine. Ova olakšica će se sprovoditi ukoliko korisnik kratkoročnog kredita izmiri glavnicu i redovnu kamatu do 31. decembra ove godine, kao i ako korisnik dugoročnog kredita izmiri rate i redovnu kamatu ili kredit u celosti do istog datuma.

Sve informacije u vezi sa oslobađanjem plaćanja zatezne kamate mogu se dobiti u poslovnoj banci u kojoj je uzet poljoprivredni kredit, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik