Produžen rok za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji

Bez autora
May 30 2010

Iz Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja su izvjestili da je produžen rok za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji do 15. lipnja. Zahtjev za izravna plaćanja podnosi se od 1. ožujka do 15. svibnja tekuće godine, no iznimno za 2010. zahtjev za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji moći će se podnijeti do 15. lipnja. Za sve detaljne obavijesti poljoprivrednici se mogu obratiti stručnim osobama iz Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u njihovoj županiji i regionalnim uredima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Produžen rok za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnjiIz Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja su izvjestili da je produžen rok za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji do 15. lipnja.

Zahtjev za izravna plaćanja podnosi se od 1. ožujka do 15. svibnja tekuće godine, no iznimno za 2010. zahtjev za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji moći će se podnijeti do 15. lipnja, navodi se u priopćenju Ministarstva.

Za sve detaljne obavijesti poljoprivrednici se mogu obratiti stručnim osobama iz Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u njihovoj županiji i regionalnim uredima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik