Računi od 1. oktobra 2010. godine važiće i u 2011. godini

Bez autora
Nov 15 2010

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će za subvencije po hektaru u 2011. godini prihvatati fiskalne račune koji su izdati od 1. oktobra 2010. godine, kao što je bilo i ove godine. Ovim će se omogućiti poštovanje proizvodne godine u poljoprivredi i svim poljoprivrednicima će se olakšati sam postupak prikupljanja fiskalnih računa, obzirom da se deo kupovina repromaterijala obavlja u jesen. Takođe, i drugi uslovi za dobijanje subvencija po hektaru u 2011. godini će biti slični uslovima koji su važili 2010. godine. Uslovi će biti detaljno razrađeni uredbom koja će se doneti početkom 2011. godine. Najvažniji zadatak za poljoprivredne proizvođače u narednom periodu je obnova registracije poljoprivrednih gazdinstava, o čemu će poljoprivredni proizvođači biti naknadno obavešteni, kada za to dođe vreme. Obnova registracije obavljaće se po pojednostavljenoj proceduri, što će biti olakšanje za poljoprivredne proizvođače. Obnova će se vršiti u periodu od 1. februara do 31. marta 2011. godine u Upravi za trezor, gde su poljoprivredna gazdinstva i registrovana. Samo aktivna poljoprivredna gazdinstva će imati pravo na subvencije resornog ministarstva.

Računi od 1. oktobra 2010. godine važiće i u 2011. godiniMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će za subvencije po hektaru u 2011. godini prihvatati fiskalne račune koji su izdati od 1. oktobra 2010. godine, kao što je bilo i ove godine.

Ovim će se omogućiti poštovanje proizvodne godine u poljoprivredi i svim poljoprivrednicima će se olakšati sam postupak prikupljanja fiskalnih računa, obzirom da se deo kupovina repromaterijala obavlja u jesen. Takođe, i drugi uslovi za dobijanje subvencija po hektaru u 2011. godini će biti slični uslovima koji su važili 2010. godine.

Uslovi će biti detaljno razrađeni uredbom koja će se doneti početkom 2011. godine.

Najvažniji zadatak za poljoprivredne proizvođače u narednom periodu je obnova registracije poljoprivrednih gazdinstava, o čemu će poljoprivredni proizvođači biti naknadno obavešteni, kada za to dođe vreme.

Obnova registracije obavljaće se po pojednostavljenoj proceduri, što će biti olakšanje za poljoprivredne proizvođače. Obnova će se vršiti u periodu od 1. februara do 31. marta 2011. godine u Upravi za trezor, gde su poljoprivredna gazdinstva i registrovana. Samo aktivna poljoprivredna gazdinstva će imati pravo na subvencije resornog ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik