Zlatna medalja za vino Regent iz Podruma Aleksandrović

Bez autora
Oct 19 2010

Šest godina za redom, Vignaioli Bergamaschi i Consorzio Tutela Valcalepio su organizatori međunarodnog enološkog takmičenja u Bergamu u Italiji. Ovo je jedini međunarodni konkurs tog tipa u Italiji, odnosno takmičenje kupaža Merlot&Cabernet Sauvignon. Na takmičenju je učestvovalo 202 vina iz 21 zemlje. Na takmičenju su učestvovala i vina iz Podruma Aleksandrović.Njihovo crveno vino Regente iz berbe 2007. u Italiji je osvojilo zlatnu medalju. Sortni sastav ovog vina je 50 posto Cabernet Sauvignon i 50 posto Merlot. Vino karakteriše tamno crvena boja, purpurnog odsjaja, sa izraćenom aromom kupine i borovnice.

Zlatna medalja za vino Regent iz Podruma AleksandrovićŠest godina za redom, Vignaioli Bergamaschi i Consorzio Tutela Valcalepio su organizatori međunarodnog enološkog takmičenja u Bergamu u Italiji.

Ovo je jedini međunarodni konkurs tog tipa u Italiji, odnosno takmičenje kupaža Merlot&Cabernet Sauvignon. Na takmičenju je učestvovalo 202 vina iz 21 zemlje.

Na takmičenju su učestvovala i vina iz Podruma Aleksandrović. Njihovo crveno vino Regente iz berbe 2007. u Italiji je osvojilo zlatnu medalju.

Sortni sastav ovog vina je 50 posto Cabernet Sauvignon i 50 posto Merlot. Vino karakteriše tamno crvena boja, purpurnog odsjaja, sa izraćenom aromom kupine i borovnice.

Degustacija vina je organizovana 15. i 16. oktobra u dvorcu Castello degli Angeli i tada su Italijani imali priliku da se upoznaju sa vinima iz svih krajeva sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik