Asus u julu predstavlja svoj "Pad"

Bez autora
Apr 27 2010

Tajvanska kompanija "Asus" potvrdila je da će u julu lansirati svoj mini prenosivi računar Eee Pad. Asusov novi uređaj će biti zvanično predstavljen na informatičkom sajmu Computex koji se održava od 1. do 5. juna u Tajpeju. Komercijalizacija novog računara očekuje se tokom jula.Eee Pad bi trebalo da košta između 479 i 510 dolara, a predviđa se da će tokom ove godine biti prodato bi oko 300.000 komada. Eee Pad će imati procesor Tegra kompanije "Nvidia", kao i Google Android operativni sistem.

Asus u julu predstavlja svoj "Pad"Tajvanska kompanija "Asus" potvrdila je da će u julu lansirati svoj mini prenosivi računar Eee Pad.

Asusov novi uređaj će, kako je naveo predsednik te kompanije Džeri Šen, biti zvanično predstavljen na informatičkom sajmu Computex koji se održava od 1. do 5. juna u Tajpeju. Komercijalizacija novog računara očekuje se tokom jula.

Eee Pad bi trebalo da košta između 479 i 510 dolara, a predviđa se da će tokom ove godine biti prodato bi oko 300.000 komada.

Eee Pad će imati procesor Tegra kompanije "Nvidia", kao i Google Android operativni sistem.

U "Asusu" kažu da ovim uređajem žele da konkurišu uređaju iPad kompanije "Epl" (Apple) nudeći nove funkcije kao što su USB port, vebkameru i podloga za Flash.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik