Folksvagen priprema novi gradski automobil

Bez autora
Aug 23 2011

Najveći evropski proizvođač automobila "Folksvagen" (VW) lansiraće novi gradski automobil nazvan "Up!". Novitet koji će biti prezentovan 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu, u prodavnicama širom Evrope pojaviće se u decembru po ceni od 9.500 evra.Kako je izjavio izvor upoznat sa novim Folksvagenovim modelom, "Up!" sa četiri sedišta biće kompletiran motorom od 75 konjskih snaga i sistemom za forsirano kočenje. Proizvodnja ovog gradskog automobila biće organizovana na teritoriji Slovačke. Model "Up!", najjeftiniji i najmanji automobil nemačkog koncerna, konkurisaće malolitražnim "Aygo" (Tojota) i "C1 mini" (Pežo Sitroen).

Folksvagen priprema novi gradski automobilNajveći evropski proizvođač automobila "Folksvagen" (VW) lansiraće novi gradski automobil nazvan "Up!", objavila je agencija Blumberg.

Novitet koji će biti prezentovan 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu, u prodavnicama širom Evrope pojaviće se u decembru po ceni od 9.500 evra.

Kako je izjavio izvor upoznat sa novim Folksvagenovim modelom, "Up!" sa četiri sedišta biće kompletiran motorom od 75 konjskih snaga i sistemom za forsirano kočenje. Proizvodnja ovog gradskog automobila biće organizovana na teritoriji Slovačke.

Model "Up!", najjeftiniji i najmanji automobil nemačkog koncerna, konkurisaće malolitražnim "Aygo" (Tojota) i "C1 mini" (Pežo Sitroen).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik